051 631 999 info@klub-prestige.si

Latinskoameriški plesi so poosebljenje strasti, energije in življenjske radosti. V plesni šoli Prestige se te dinamične in čutne plesne oblike poučujejo z globokim razumevanjem in spoštovanjem njihove kulturne dediščine, hkrati pa se ohranja njihova sodobna vitalnost in priljubljenost.

Plesna šola Prestige ponuja učenje tekmovalnih plesov cha-cha, rumba, samba, passo doble in jive, vsake toliko časa pa se naučimo nekaj korakov salse, ki povezuje osnovne korake teh plesov. Vsak od teh plesov ima svoj edinstven karakter in zgodbo, ki se prepleta skozi ritmične gibe in izrazno moč. V Prestige se ti plesi poučujejo ne le kot tehnični nizi korakov, ampak kot umetniška forma, ki združuje gibanje, glasbo in izražanje:

 

  • Cha-Cha Čar: Cha-cha je živahen in igriv ples. Naši tečaji cha-chaja so popolni za tiste, ki želijo dodati malo začimbe svojemu plesnemu repertoarju.
  • Rumba – Ples Srca: Rumba, znana kot ples ljubezni, je čustveno izrazita in elegantna. Naši rumba tečaji vas bodo naučili, kako izraziti čustva skozi ples.
  • Samba – Brazilska Vročica: Samba, s svojim hitrim tempom in razburljivimi ritmi, je idealna za tiste, ki iščejo dinamičen ples.
  • Paso doble – Španski matador: Paso doble je španski ples, ki predstavlja bikoborbo. V plesu se pokaže vsa odločnost in dominanca moškega.
  • Jive – Rock’n’Roll Energija: Jive, ples z visoko energijo, je popoln za ljubitelje hitrih ritmov in rock’n’rolla.
Cha cha

Inštruktorji v Prestige so izkušeni plesalci, ki svoje znanje in strast do latinskoameriških plesov prenašajo na učence. Njihov pristop k poučevanju je intenziven in oseben, pri čemer se osredotočajo na razvoj vsakega posameznika. Poudarek je na učenju pravilne tehnike, občutka za ritem in sposobnosti interpretacije glasbe, kar omogoča učencem, da resnično začutijo in izrazijo čustva, ki jih nosi latinskoameriška glasba.

Poleg tehničnih veščin, plesna šola Prestige velik pomen daje tudi izgradnji samozavesti in sproščenosti pri plesu. Latinskoameriški plesi zahtevajo določeno mero sproščenosti in naravnosti, ki pride z notranjim občutkom in samozavestjo. V Prestige se učenci spodbuja, da razvijejo svoj edinstven plesni izraz in se naučijo, kako svojo osebnost izraziti skozi ples.

Poleg rednih tečajev plesna šola Prestige organizira tudi delavnice, plesne večere in družabne dogodke, kjer lahko učenci prakticirajo svoje veščine v živahnem in podpornem okolju. Ti dogodki so odlična priložnost za učenje, izmenjavo izkušenj in za uživanje v plesu ter spoznavanje ljudi, ki delijo enako strast.

V plesni šoli Prestige se učenje latinskoameriških plesov ne osredotoča le na korake in tehnike, ampak tudi na celostni razvoj plesalca. Poudarek je na izgradnji plesne sposobnosti, izražanja in razumevanja glasbe, kar omogoča učencem, da postanejo izraziti in samozavestni plesalci.

Če povzamemo, plesna šola Prestige ponuja edinstveno izkušnjo za vse, ki želijo raziskati svet latinskoameriških plesov. S kombinacijo strokovnega vodstva, poglobljenega učenja in bogatega družabnega življenja, Prestige odpira vrata v svet, kjer je vsak korak poln strasti, energije in življenjske radosti.

PRIJAVE za 2024 že potekajo. Preverite novi urnik!